Ervaringen van anderen

Vermoeidheid en darmklachten

Toen ik bij Lacina kwam was ik al bij heel veel verschillende natuurgeneeskundige therapeuten geweest, omdat ik al meer dan 10 jaar uiteenlopende lichamelijke klachten had. Maar de behandelingen zetten geen zoden aan de dijk.

Ik had heel weinig energie, ik was aldoor moe en kon met moeite mijn werk afkrijgen. Dat had er ook mee te maken dat ik ongeveer 12 jaar geleden de ziekte van Pfeiffer had gehad, maar nu reageerde mijn immuunsysteem ook op veel gewone voedingsmiddelen, b.v. granen, melk en verschillende soorten fruit en groente. Ik kon dus eigenlijk niet veel dingen eten zonder er darmklachten van te krijgen.

Door de behandelingen ben ik nu opgeknapt en kan ik nu wel veel voedingsmiddelen weer eten zonder dat ik er ziek van wordt. Ik heb veel meer energie en kan het leven weer aan en dat geeft een heerlijk gevoel. Dankjewel, Lacina!!!

***

Inhalatie allergieën

“Al jaren heb ik erg last van allergie, zoals; hooikoorts, huisstofmijt, huisstof, katten.
Ik heb veel dingen geprobeerd om er van af te komen, maar niks hielp.
Totdat ik Lacina tegen kwam. Ik was gelijk enthousiast en besloot het te gaan proberen.
In totaal heb ik 7 behandelingen gehad, de behandelingen waren pijnloos en ik voelde me er erg op mijn gemak.
Ik ben zeer blij met het resultaat, daarom zou ik het ook zeker iedereen aanraden.”

***

Allergieën en gedrag

“Onze dochter van 5 had behoorlijk last van moeheid, buikklachten, winderigheid, voedselallergieën. Haar klachten werkten ook door in haar hoofd en uitte zich met boos gedrag.

Tjee wat hebben de NAET (= je allergie de baas) en LEAP (=je brein de baas) behandelingen haar goed gedaan!

Onze dochter ging met plezier naar Lacina toe en we merkten aan haar dat ze zich happy en veilig voelde bij haar. Lacina wist haar op de juiste manier te benaderen. De behandelingen zijn pijnloos en ook voor kinderen prima te ondergaan. Wij zijn Lacina echt enorm dankbaar en gunnen anderen dit ook.”

***

Astma en eczeem

“Al sinds mijn geboorte, 44 jaar geleden, ben ik astma- en eczeempatiënt. Van de eczeem had ik het meeste last, het zat over mijn hele lichaam, soms in mijn gezicht. Mijn huid was altijd droog en jeukte voortdurend.

Dit jaar heb ik 6 behandelingen gehad bij Praktijk van Nature, en ik heb mijn astma- en eczeemmedicatie van 100% (dus iedere dag) naar 20% kunnen terugschroeven. Volgend jaar ga ik weer verder met NAET.”

(Update: ondertussen zowel geen astma als eczeem meer. Wel nog een droge huid.)

***

Eczeem

“Mijn zoontje van drie heeft sinds hij drie maand oud was eczeem, ongeveer 70% van zijn lichaam zet eronder toen hij 6 maand oud was. Ik ben toen met NAET begonnen in een andere praktijk, wat direct heel goed beviel. Je zag de eczeem verminderen. Maar in die praktijk moest ieder stofje waarvoor hij allergisch is apart behandeld worden. Aangezien mijn zoon voor veel dingen allergisch is, ben ik overgestapt naar Praktijk van Nature. Lacina kan meerdere stofjes per keer behandelen door een andere techniek toe te voegen aan NAET. Dit jaar hebben we 10 behandelingen gehad en hij is nu bijna eczeem-vrij. Er zit nog een klein beetje op zijn handen. Volgend jaar gaan we verder en we hebben goede hoop dat hij er helemaal vanaf komt.”

(Update: ondertussen is hij volledig van zijn eczeem af)

***

Allergieën en vermoeidheid

“Via google kwam ik bij de site van Praktijk van Nature terecht. Ik had klachten (o.a. erg moe, suikerallergie) en hier wilde ik graag van af. NAET heeft echt gewerkt, heel bijzonder.

De behandelingen zijn pijnloos en de wijze waarop Lacina dat doet is bijzonder prettig. Kennis van zaken, zeer respectvol, enorm betrokken, flexibel en als mens ook warm en rustig. Ik kan haar echt aanbevelen.”

Neem contact op: