Over mij

In het kort:

Mijn naam Lacina van der Wagen en ik help mensen blijvend van allergieën en allergie gerelateerde aandoeningen af.

Mijn missie is om bekendheid te geven aan allergietherapie. Het laten weten dat er wèl mogelijkheden zijn om van je allergieën af te komen.

Hierdoor krijg je zelf de keus om met je allergieën te leren leven, òf om er wel wat aan te doen!

En nu uitgebreider:

Mijn naam is Lacina v.d. Wagen – Couperus. In 2011 heb ik Praktijk van Nature opgericht. Vanuit mijn praktijk in Leeuwarden werk ik als natuurgeneeskundig therapeut met twee prachtige methodes, namelijk ‘Je allergie de baas’ en ‘Je brein de baas’.

Nadat ik en mijn gezinsleden in 2006 zelf behandeld zijn voor diverse allergische klachten, was ik erg onder de indruk van de resultaten: voedingsmiddelen die eerst niet verdragen werden konden plots weer gegeten worden. Eén van mijn kinderen gebruikte astma medicatie, dat was na korte tijd niet meer nodig. En nu 10 jaar verder is dat ook nooit meer terug gekomen. Zowel mijn man als ikzelf hadden vanaf onze jeugd last van hooikoorts. Nadat we hiervoor behandeld zijn is dit voorgoed verdwenen.

Ik vond het zo’n bijzondere methode, dat dit de aanleiding was om mij om te laten scholen als natuurgeneeskundig therapeut om zelf mensen te kunnen behandelen tegen allergieën.

Tijdens de opleidingstijd kwam ik met een andere methode in aanraking, die zulke prachtige resultaten geeft bij kinderen met leerproblemen en daarnaast bij emotionele problemen (zeker ook voor volwassenen), dat ik niet anders kon dan mij ook hierin te laten scholen.

En zo komt het dat ik nu werk met twee prachtige, bijzondere behandelmethodes. Beiden erg effectief. En dat vind ik belangrijk.

Ik ben praktisch en nuchter ingesteld en ik werk oplossingsgericht. Mijn uitgangspunt is om mensen een tijdje te mogen begeleiden waarna ze op eigen kracht weer verder kunnen. Samen uitzoeken waardoor je klachten veroorzaakt worden, beiden vanuit de eigen kennis, wijsheid en ervaring, om vervolgens hiermee aan de slag te gaan.

Het ‘zelf weer verder kunnen’ zie je ook terug in de methodes; beiden pakken de oorzaak van de klacht aan en brengen het lichaam of het brein in een ‘optimale staat’ terug, waarna het lichaam het zelf verder oppakt. Oftewel, het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt aangesproken.

Zie voor mijn andere behandelmethode www.jebreindebaas.nl of klik hier om naar de algemene website van Praktijk van Nature te gaan.